Tilbage til webshop

Anonym kvinde:

”Jeg lå på briksen midt i en fødsel, min mand på den ene side, min mor på den anden også dig. Jeg var på/ fik lattergas og snakkede ud om en fødselsdepression, som egentlig stadig var i min krop på daværende tidspunkt. Jeg snakkede om, at jeg for første gang havde det godt og at jeg var sikker på at Du var skyld i at jeg ikke længere havde en depression, altså efter at have snakket ud. Jeg vil blot fortælle dig, at jeg aldrig har haft det bedre. Min barselsperiode har været den bedste nogensinde, jeg følte mig som et nyt menneske, alting var pludselig helt anderledes for mig og du var skyld i det. Jeg har været åben omkring min depression for flere efterfølgende og fortalt at en jordemoder ved navn Julie var den person, der faktisk fik mig ud af det.

Det at jeg fik lattergas gjorde, at jeg kunne snakke om alt uden at det rigtig blev overemotionel. Det var som at lave terapi, mens man bliver krammet af alle der elsker en. Du stod ved min side lige fra start til slut, du var kærlig overfor mig og ja bare den perfekte jordemoder. Tak, fik jeg aldrig sagt - men hellere

sent end aldrig. TAK for alt Julie ❤️”

(Kommentar Julie Haas: Efter at have haft mig som jordemoder under fødslen)

Nanna:

” Kære Julie. Når man som førstegangsfødende står overfor fødslen, kan man ikke undgå at have mange håb og forventninger til, hvordan den forløber og hvordan den første tid som mor skal være. Når forventningerne ikke stemmer overens med virkeligheden, kan det føre til sorg og en følelse af at blive snydt for noget.. Vi/jeg stod overfor en lang igangsættelse uden ønsket effekt (pga. svangerskabsforgiftning) for til slut at ende i et akut kejsersnit. Men det værste var dog det lange efterforløb med infektion i arret og gentagende operationer i fuld narkose. Det ødelagde virkelig mange af mine drømme for, hvordan den første tid med baby og som mor skulle være.

❤️

Midt i alt kaos, var du der bare! Trods en god familie var der ingen der forstod os som dig. Du gav dig tid og lyttede til os. Intet der er sket kan gøres om, men ved at lytte og anerkende vores følelser, hjalp du os mere end nogle andre. Tak for det og tak for dig! ❤️ Al held og lykke. De bedste hilsener fra Nanna, mor til August.”

(Kommentar Julie Haas: Efter at have gået i min konsultation, haft mig med under noget af fødslen og efterfølgende rundet af med flere efterfødselssamtaler)

Nanna:

”Du har jo altid de varmeste anbefalinger fra mig 😍 den nærvær, og en hånd jeg kunne klemme.

Dit rolig sind og opmuntring! Fik den fødsel ud af det som jeg kun turde drømme om, men ikke tude håbe på ❤️ følte mig 100% tryg hele vejen igennem!”

(Kommentar Julie Haas: Efter at have gået i jordemoderkonsultation samt født med mig som jordemoder)

Stine:

”Jeg havde den skønne fornøjelse af at have dig som jordemoder. Først i konsultation og senere under fødslen af min anden datter, efter spontant tab af tvillinger.

Du er nærværende, rolig og forstående. Du var en fantastisk støtte, særligt også for min kæreste som lider af angst. Fødestuen var fyldt med ro og du var god til at informere undervejs. Jeg vil derfor på det varmeste anbefale dig. Du er en sand gave til gravide ❤️”

(Kommentar Julie Haas: Efter at have gået i jordemoderkonsultation samt født med mig som jordemoder)

Louise:

” Julie, du er simpelthen fantastisk♡ Din dejlige & positive måde at møde mig på, gjorde mig tryg. Du var åben & ærlig, og ikke mindst lyttende. Du forlængede endda din vagt, fordi du ville være der for os♡

Er simpelthen stadigvæk dybt taknemmelig, og både min mand og jeg kan varmt anbefale dig ♡”

(Kommentar Julie Haas: Efter at have modtaget jordemoderomsorg fra mig ifm. tidlig provokeret fødsel/”senabort”)

Sissel og Henrik:

” Vi er så glade for at vi købte fødselsforberedelse hos dig, vi føler os meget mere klar til hvad der kommer til at ske. Vi er især glade for de oplysninger om at baby kan være blålig, om hvis den store kærlighedsfølelse ikke lige er der med det samme og hvis der pludselig er mange mennesker på stuen osv. Jeg føler mig mere rustet og forberedt til fødslen og Henrik føler sig også mere rustet og han har mere ro på i forhold til hvad hans rolle under fødslen kan være :) Og vi synes begge du var rigtig sød og imødekommende og var rigtig god til at fortælle og forklare på en måde så man ikke bliver skræmt, men i stedet går derfra med at man ser frem til fødslen med en følelse af at det kan man godt. Så nu glæder vi os bare til at den lille fis kommer.

(Kommentar Julie Haas: Efter privat tilrettelagt fødselsforberedelse hos mig)

Cecilie og Peter:

Vi er oprigtigt SÅ glade for det vi fik ud af dagen!  

I hyggelige og afslappede rammer har vi fået rigtig grundig fødselsforberedende undervisning i Meyermetoden af Julie. Der var stor fokus på partnerinddragelse og det faktum, at man som par med fordel selv kan tage styring over fødslen. Det var lige dele interessant og meningsfuldt at få viden om teorien bag de afspændende teknikker, som Meyermetoden bygger på. Derudover har vi lært om flere smertelindrende værktøjer og teknikker, som desuden fordrer god fremgang, som vi kan tage i brug under fødslen. Tak for det❤️

(Kommentar Julie Haas: Efter privat fødselsforberedelse med Meyermetoden hos mig)

Copyright © Englejordemoder.dk 2024. Alle rettigheder forbeholdes